CREëDAAR EEN IDEALE WINDOW DRESSING

Creëdaar een ideale Window Dressing

Creëdaar een ideale Window Dressing

Blog Article

Kamers op een begane vloer vereisen normaal gesproken meer privacy dan kamers op een allereerste verdieping, in het bijzonder zodra je huizen tegenover hebt ofwel met ons hoofdweg woont. Denk na over jouw opties - wensen zijn je iets dat te allen tijde volledige privacy biedt ofwel zou je happy zijn om overdag duidelijke ramen te beschikken over, op voorwaarde dat jouw ' s nachts volledige privacy kan beschikken over? Overweeg op welke manier druk een straat is en het peil over bezoekersaantallen. Geef bijzondere aandacht aan slaapkamers en denk na aan welke soort privacy ze benodigd zullen hebben; jouw zou niet willen dat daar raambekleding kan zijn welke silhouetten laat gadeslaan!

Zonlicht

Begrijpt op welke manier zonlicht werkt in elke afzonderlijke kamer over uw huis. Liggen een kamers op het noorden of op dit zuiden? Kamers op dit noorden beschikken over mogelijk thermische raambekleding nodig teneinde een kamer gedurende een wintermaanden warmer te houden, doch ga ook niet te zwaar, daar het natuurlijk daglicht blokkeert, omdat de kamer zich onaangenaam en donker kan aanvoelen. Kamers die regelrecht zonlicht hebben, horen te nauwgezet worden overwogen. Meteen zonlicht kan na verloop over tijd rijke kleuren vervagen, dus bedenk hoeveel zonlicht u dan ook wilt toelaten. Denk na aan uw inrichting en de kosten betreffende uw bezittingen. Wilt u dan ook zonlicht toestaan en de spullen beschermen? Overweeg dan lichtfilterende materialen bijvoorbeeld mousseline.

Zodra u een vereiste mogelijkheden begrijpt, begint u met dit overdenken betreffende hip. Lang voorbij bestaan de dagen dat netgordijnen dit belangrijkste ingrediënt waren over ons echt gekleed raam. Gordijnen, zonwering, rolluiken of een combinatie daarvan kunnen helpen bij het creëren en voltooien betreffende een interieurlook.

Stijl

Voor het kiezen van uw stijl betreffende raambehandeling, na te overwegen aan de hip over de kamer. Kan zijn het traditioneel, hedendaags, eclectisch ofwel landelijk? Wilt u dan ook een hip introduceren welke door dit gehele huis mag geraken herhaald?

Wees Creatief

Creëer je eigen individuele look door outside the box te overwegen.

Toepassing MDF om aangepaste valletjes te vervaardigen - in het bijzonder doeltreffend in slaapkamers. Mag geraken geschilderd om muren met te behoren ofwel behangen teneinde een eigenschappenmuur aan te horen. Gebruik ons decoupeerzaag om de eigen individuele ontwerp te vervaardigen.

Jaloezieën mogen worden samen met fijne stukjes mousseline om een randen te verzachten. Zet allebei de panelen van mousseline over dit raam en zet vast aan de gordijnpaal met 'clip' Ringen. Trek voorzichtig ieder paneel van mousseline met weerszijden over dit venster, zodat een allicht 'cross-aan' drapeereffect aan de bovenkant van het venster ontstaat. Gebruik decoratieve, luxe tie-backs om de mousseline op zijn regio te houden. De jaloezieën geraken daarna tot een bodem betreffende dit doek gebracht teneinde daglicht binnen te laten en daarna weer op hun regio te laten vallen voor nachtelijke privacy.

Genoeg lange gordijnen zien er heerlijk
super
top uit in slaapkamers omdat ze elegant op een vloer vallen. Het werkt enkel als een gordijnen louter ter decoratie zijn. Het afdekken aangaande een radiator bij dit sluiten aangaande een gordijnen is ook niet ideaal, in het bijzonder in de wintermaanden. Tevens nauwelijks juist idee indien je voorbij de gordijnen dien lopen omdat jouw over dit overtollige materiaal zou kunnen struikelen. Combineer ze met Verduisterende Vouwgordijnen/ rolgordijnen of verticale jaloezieën een effectieve, verbluffende look.

Wanneer u ons extra breed raam bezit, zoals een keuken, dien u rekening behouden betreffende het zwaarte aangaande de raambekleding. Dit hebben betreffende een omvangrijke venetiaanse blind mag problemen veroorzaken, met name ingeval een blind wordt verhoogd en verlaagd op ons dagelijkse fundering. Hoezo niet overdenken teneinde meerdere jaloezieën? Het zit zeker echt en voorbij komt er doelmatig uit omdat u dan ook een blinds op verschillende hoogtes kan laten verhogen.
Kleuren en texturen

Het krijgen over een perfecte kleur, patroon en textuur is van het grootste waarde vanwege de dressing succes. Denk na over de focus in uw kamers. Wanneer je een beslist sterke muur hebt geïntroduceerd, gebruik een kleur die past bij de rest met de kamer - of het nu een lichte of donkere kleur is. Het betekent ook niet het u nauwelijks mix met stijlen of ons maak met verscheidene materialen en texturen kunt gebruiken teneinde ons functionele doch verbluffende raambehandeling te creëren.

Zodra jouw heel wat patronen hebt, houd dan de window dressing overduidelijk en eenvoudig. Dit idee op deze gordijnen plaats kan zijn teneinde dit figuur betreffende de kamer te verbeteren, niet eraan toevoegen. Tevens zodra uw kamer kan zijn zeer eenvoudigweg met strakke lijnen afwegen zachte, wulpse mousseline samen betreffende houten jaloezieën. Zodra jouw een kamer hebt, hoezo zou je vervolgens geen prachtige luiken afwegen voor een eenvoudige doch effectieve look?

Report this page